Cykel och Klassikercamp på Selma Spa i Sunne

Selma Spa arrangerar träningsläger den 16-20 maj. Aktivitus finns på plats med mobil utrustning för tester. På lägret kan man göra mjölksyratest och test av maximal syreuptagning.  För den som vill finns hjälp att få med sim-, löp och cykelteknik av erfarna ledare. Möjlighet till bra  sparring i form av träningskamrater är dessutom stor. En rad föreläsningar görs också.

Annons

En tanke på “Cykel och Klassikercamp på Selma Spa i Sunne

  1. Var på denna underbara Klassiker kamp och njöt av både mjölksyra samt champagne. Tyvärr hade jag inte planerat för att göra ett mjölksyretest utan jag ville bara få ihop många timmar av bra träning.
    Det bjöds på många föreläsningar som alla var mycket intressanta men väldigt olika i sitt budskap (trots att man pratade om samma mål: att bli det bästa man kan inom sin idrott). Mattias var sist ut med sin föreläsning. Hans budskap tilltalade mig och fick mig att fundera en hel del ang hur jag tränar idag och vart jag skulle kunna hamna med denna filosofi i min träning. Jag han aldrig få ”pigga” ben, för att kunna göra ett test i Sunne, men det kommer nog att bli några till hösten när träningen för år 2013 kommer igång.
    Tack för att du satte min verklighet i rubbning 😉
    Alex

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s