Första passet med löpgruppen

I onsdags var vi ett gäng som samlades vid Aktivitus lokaler på Töpelsgatan. Detta trots analkande storhelg och mycket svarta moln på himlen.
Syftet med löpgruppen är att inspirerar deltagarna till fortsatt och varierad träning samtge deltagarna en palett med flera varianter av träningsmoment för att där igenom kunna utveckla sitt eget träningsupplägg. Att träffa likasinnade är också en viktigt del.
Vi var en grupp med mycket varierande erfarenheter och kunskaper vad avser löpning vilket jag är övertygad om är till vår fördel.
Vi började med ca 15-20 min jogg för att efter en sugande backe stanna till och köra tre enkla crossfit övningar. sen forstatt jogg vid Delsjöns golfbana för att vid Delsjön göra några enkla löpskolningsövningar. Passet avslutades där vi startade med lite bålstabiltet och eftersnack.
Stort tack till er som var där och ett stort tack till er som dyker up den 30:e maj . Kom gärna med feedback och önskemål om innehåll till passen. Jag hoppas verkligen att detta kommer att utveckla och inspirerar er som människor och löpare. Ett är säkert, jag själv blev jätte inspirerad av er!
I morgon ska jag springa BUM (Borås Ultra Marathon). 80km skogstig från Skatås till Borås. Det ska bli hur kul som helst 🙂 Jag berättar mer om BUM när vi ses den 30:e. maj!
/Rikard

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s