Clarion Hotel Post VIP Management Camp

Ett unikt träningsläger:

DU – DITT LEDARSKAP – DIN ORGANISATION – DIN UPPLEVELSE

Den här kursen riktar sig till dig som arbetar som VD, affärsområdeschef eller motsvarande.

På vilket sätt kan du knyta ihop din personliga utveckling med ditt ledarskap och den önskade utvecklingen av kulturen i din organisation? Vi vill ta ett helhetsgrepp på den potential som fysisk rörelse/träning ger när det gäller mänsklig prestationsutveckling och att skapa framgångsrika organisationer.
Kursen ger dig insikter, verktyg, idéer, erfarenhetsutbyte samt energi och lust till utveckling både för dig och den organisation du leder. Vi arbetar med begreppet rörelse som centralt tema. Utveckling, oavsett dimension, kräver rörelse och det är den fysiska rörelsen som är grundmotorn.

Ges i höst vid två tillfällen: vardagskurs 9–11 sept 2012 och helgkurs 19–21 okt 2012

Framgångsrika Kursledare:

Möt Ted Ås – flerfaldig svensk mästare i triathlon, Mattias Lunqvist – professionell idrottscoach, elitcyklist och grundare och ägare av Aktivitus Testklinik & Coaching, Kajsa Asp – dietist, hälsoinspiratör och expertskribent i GP, Stig Karlsson – en av landets bästa träningscoacher och inspiratörer och Mikael Mattsson – executive coach, många lednings-gruppers favoritleverantör av organisationsutveckling, grundare av Optimore och konceptet Management by Movement™. Mer…

BOKA IDAG! Uppge ratecode: Management CAMP
Bokas genom reservations.post@choice.se eller ring 031-61 90 00 och välj paketbokning. Förbetalning vid bokningtillfället.

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s