Rock shox H12

Tänkte att jag skulle köra ett test inlägg för att se om jag har förstått hur det här fungerar.. Och då passar det ju bra att smacka in en tävlingsrapport.. Vem jag är och vad jag gör får vi vänta med tills mer tid finns… Jag har i vart fall varit och kört cykel tester hos Mattias frekvent sedan starten av min cykel karriär… Strax 4 år nu tror jag.. PHUUUUUUUUU

Om jag återgår till tävlandet, som var meningen med inlägget så var stora delar av vår cykelklubb (CKX) I Danmark och deltog i deras största 12 timmars MTB lopp Rock Shox H12 för ett par veckor sedan..

Jag fick äran att köra i ett riktigt vasst mix lag som bestod utav 4 tappra krigare, med mig inklusive.. VM 1an i H50 Benny Andersson , SM 1an i D40 Anna Persson och Martin Wenhov som är bland de bästa H40 åkarna i Sverige.. Snack om att jag var nöjd med att få köra ihop med det här gänget.. JIHAAAAAA!!

Loppet Bestod utav en riktigt rotig och trixig varv bana som tog ca 40- 45 min att ta sig runt. Man kan tycka att det låter lite att dela 12 timmar på fyra man!! Men att köra 5st XC lopp på en och samma dag är absolut ingen lek. Det krävdes bortkoppling utav hjärnan på det sista varvet kan jag säga:).. Hur som helst så var vårat lag riktigt jämt och stabilt.

Jag tog starten och klubba in två varv direkt i ottan. Strategin med det var att skapa ett litet försprång genom att slippa skifta åkare och tappa tid.. Kontentan med det hela var ”KRAFTIGT OBEHAG” som vår kära Mattias burkar utrycka sig när han skriver våra tränings schema… Oavsett så visade det sig vara ett klokt beslut som gjorde att vi landa på en topp fem placering direkt.. Riktigt sliten men nöjd lämna jag över stafettpinnen till Benny som körde ett grymt varv och vips var vi på en tredje plats.. Pressen blev nu enorm då vi var tvungna att köra snabbt men felfritt.. där var över tusen åkare på banan och omkörningsmöjligheterna var begränsade. Det gällde hela tiden att behålla lugnet och vänta in rätt ögonblick för omkörning utan misstag… Martin och Anna körde upp oss till en 2 plats var vi lyckades hålla oss resten utav dagen!!!! Sjukt nöjda var vi med den placeringen och insatsen!!! KÖR SÅ DET RYKER ALLA //Nicolas K

Från pallen och från vä, Benny,Anna,Martin,Nico

Annons

2 tankar om “Rock shox H12

  1. Ping: Nytt Vo2max-rekord på kliniken « Aktivitusbloggen

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s