Innehåll på Aktivitusbloggen

Hej alla glada sportfantaster!

Efter Calles Brümmers inlägg om hans SM-guld i Duathlon vill jag bara säga två saker. För det första, ett jättegrattis till Calle. Och för det andra, känn inte alla ni andra med tillgång till inloggning på denna blogg att ni måste komma med liknande stordåd. Kan bli svårt… =0)

Inlägg kan lika gärna handla om ett träningspass med fågelkvitter i öronen, ett pass på  testcykeln med  puls och effektkurvor, en runda som du loggat med din GPS, ett restaurangbesök dagen innan ett lopp, en regnig Mara i Stockholm, ett tufft Göteborgsvarv med kramp och lidande, ett snabbt Göteborgsvarv med nytt PB osv… alla inlägg är roliga inlägg. Men det skall finnas en koppling till träning eller tävling.

Min träning går rätt ok. Simmar, springer och cyklar så mycket jag hinner vilket innebär 3 pass av varje gren i veckan i bästa fall men ofta betydligt mindre.  Körde att pass förra veckan med mina cykelkompisar i Göteborg. Ingen jättehög snittfart men passet var indelat i intervaller men mycket vila.  Och ikväll är det lokal tävling på gamla LV6 i Göteborg arrangerad av Cykelklubben Master.

Bästa hälsningar Mattias Lundqvist på Aktivitus

En bild från senaste SM på cykel för min egen del, kördes på Sollerön utanför Mora.

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s