Avancerat test hos Aktivitus

Här är mitt testresultat från ett besök hos Aktivitus i februari. Jag gjorde testet på löpband och avbröt 1-2minuter för tidigt pg.a smärta i ryggen.


Hur ser era testkurvor ut?

//Mattias Ceder

Annons

En tanke på “Avancerat test hos Aktivitus

  1. Hej,

    Jag började med löptest i januari 2012 och fick ganska bra resultat. Jobbar på Klassikern och har klarat Vasaloppet, Vätternrundan och Vansbrosimmet och nu återstår Lidingöloppet. Aktvitus har lagt upp systematiska träningsprogram för det hela som avslutas i november 2012 med New York maraton. Min först cyckeltest i mars gick sådär. Kunde inte utnyttja hjärt-lungkapaciteten utan fick ganska snabbt mjölksyra i benen. Mattias tog fram ett träningsupplägg för att få ordning på benen inför Vättern och pressa ner laktatkurvan. Två månader med träning gav resultat och i maj gjorde jag nytt test som visade ökning med 60 Watt och nu i July känns det som om jag förbättrat en hel del ytterligare. Uppförbackar på cyckel går kanonbra.
    Här är en jämförelsekurva jag ficjk i maj på Aktivitus när jag gjorde mitt andra cyckeltest. I höst tar jag mitt andra löptest och det ska bli spännande och se. När jag tittar i Garmin Connect så ser det tydligt ut som om jag sänkt pulsen 20 slag från 160 till 140 när jag springer sträckor på 10-20 km i 5:00 – 5:20 min/km temp så även löpträningen har gett resultat. Gick simkurs som mattias tipsade om och fick veta första dagen att det inte går ut på att plaska och rikta kraften sidledes när man simmar frisim. På tre dager gick det 10% fortare och dessutom ork för dubbla sträckan. Rekommenderas att gå kurs.

    Hälsningar
    Richard

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s