ÄNNU EN SEN VECKOSUMMERING!!

Bättre sent än aldrig…..

Då har det gått någon vecka sedan sist. Tiden har helt enkelt inte räckt till för att plita här på bloggen. Givetvis så handlar det om prioritering och blogga är för tillfället inte överst på pallen… Det är ju en lyxsyssla för tusan:)..

Nåväl… vad har då hänt sedan sist??

Kattegattstouren den 2/6-3/6 (swedencup) kördes för lite mer än en vecka sedan. Två dagars race i Varberg är hur kul som helst. Den banan bjuder på en hel del utmaningar och körs åt ett håll den ena dagen och motsatt den andra. Vilket av hållen som är rätt eller fel, vet jag inte. Söndagens håll är rätt för mig i vart fall:). Allt stök med att ta sig upp för klippor o.s.v. o.s.v. är då borta och vips så blir allt mycket enklare.. Tillskillnad från min förra skrivelse då jag berätta om min misär tävling som jag ställde upp i undernärd, så var nu siktet inställt på att prestera. Välfyllda depåer och balanserad träning några dagar innan brukar göra susen. Inte riktigt denna gång, men nästan. Jag hade inte riktigt det där klippet…. Men det kommer!!!! Jag orkar inte skriva om tävlingen i detalj, mer än att två strater blev två tok dåliga starter.. KATASTROF!! Den banan har sina fördelar om man kommer i väg rätt, då möjligheter att köra om saknas på stora delar utav bannan.  Men Men, en tredjeplats H30 blev det och det är jag nöjd med.     

Kommande veckas träning började jag lite piano. Helgen hade satt sina spår trots två korta tävlingar och läge att ta det lite lugnare var på sin plats. Måndag och tisdag blev det rekreationspass. De här passen tar jag verkligen tillvara på då de oftast bortfaller i mina upplägg. Här får man ju möjlighet till att njuta av natur o.s.v. o.s.v.

Onsdag den 6/6 trappades tempot upp något. Åstorps ck arrangerade motionslopp och det var ett perfekt tillfälle för mig att rasta landsvägsmoppen. Tror jag fick ihop ca 14 mil samanlagt med transport till och från loppet. Givetvis så såg jag loppet som ett perfekt tillfälla för lite självplågeri och kördes därför odopat på fastande mage. Målet med självplågeriet uppnådes vid strax 10 körda mil då alla de typiska kännetecknen för den beryktade väggen uppenbarade sig. KLONK! Efter 10 mil började alltså träningen…

Torsdag den 7/6 EB 2×20 strax under tröskel. Ingen motivation för hårdare pass idag. Tänkte att jag får ta igen det senare i veckan.

Fredag den 8/6

Pass 1: EB 35min på morgonkvisten innan frukost och strax under tröskel.

Pass 2: KI record!!! 4×4 med 3 min vila emellan på 430w och lyckades kräma ut 480w de sista 30 sekunderna på den sista 4an. YEEEEHAAAAA.. Det är inte ofta jag endast kör 4st 4or men vid tidsbrist så är det ett ypperligt tillfälle att testa kroppen.

Lördag den 9/6

Pass 1: 35min strax under tröskel innan frukost.

Pass 2: SCI 10st 4or med lågt varvtal (50 Kadens) och 7,5kg i viktkorgen gav 375w. Benen kändes okristligt fräscha och jag var tvungen att snegla ner på viktkorgen ett flertal ggr för att försäkra mig om att viktuträkningen stämde. YES!! Ännu ett tecken på god form!

Söndag den 10/6 Startades med en viktkontroll som blev årets lägsta men högt för en cyklist.. TJOCKE NICO! Men Men… som en glad amatör så kan man inte ha allt för högt ställda kravJ.. HAHAHAHA Skojja bara! Det här är blodigt allvar! 81kg stanna vågen på. Med referens till mitt vo2 resultat på 6106 ml/min gjort i början utav maj hos Mattias så skulle mitt testvärde nu vara 75,4. NICE!!

Pass 1: G1 2h innan frukost på landsvägs hojen. Riktigt Fint pass fyllt av fågelkvitter och positiva tankar.

Pass 2: 35 min till max puls:).. Efter uppvärmning på några minuter körde jag igång ongestpasset. Jag startade lugnt med 5min på 300w följt utav 10min 340w följt utav 10 min 370w följt utav 3min 400w följtutav 1min 500w.. Utgång = !”#¤%&%¤

Kämpa på alla!!

Nicolas Kouzas

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s