Glädjande vecka

Denna veckan började med att jag gjorde ett cykeltest för att se vad jag stod efter en lång tids problem med ryggen. Har sedan september förra året inte tränat något vidare utan mest fått hålla på med sjukgymnastik. Så efter genomfört testet fick jag mig en riktig överraskning, hade förbättrat mina värden på trots avsaknad av bra träning. Hade gått från 292 watt till 320 watt och klarade att cykla med 13,5 mmol mot 8,9 förra året. Var väldigt trevligt då man fick ett kvitto på att träningsprogrammet som jag fick av Mattias förra året hade gett en bättre grundkraft trots att jag bara hann träna ordentligt i 4 månader.

Fortsatte veckan med att åka upp till Vansbro för att testa krafterna på den trevliga triathlonen som går där. Simningen gick som väntat, kasst. Har haft ett vettigt simpass under våren så det var väntat. Därefter var det dax att hoppa upp på cykeln. Det rullade på riktigt bra, snittade 35,4 km/h med en medelpuls på 167 slag över de nio milen. Var en grym känsla under cyklingen, sedan gjorde det inte sämre att man cyklade upp sig 49 platser under cyklingen. Dock var det löpningen kvar och där kom jag en mil in.  Då sa benen till att det var en lämpligt att sluta. Även detta var ungefär som jag hade trott, då avsaknaden av längre löppass gjorde sig påmind.

Så även om jag inte kom i mål så gav det mig en grym energi att satsa på en riktig bra höst, börjar den 1:e september med ett nytt träningprogram.                             Målet är Kalmar IM 2014…..

//Peter Olofsson

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s