Öloppet

Som Mattias idag skrev på Aktivitus FB-sida så erbjuder Aktivitus och jag någon att delta i Öloppet (http://oloppet.se/) den den 4:e augusti, tillsammans med mig. Det du behöver gör är att gå in på Aktivitus FB-sida (http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/Aktivitus) och leta upp den aktuella status uppdateringen och lämna en kommentar om att du vill delta. Mattias eller jag hör därefter av oss till vederbörande.

Jag ser Öloppet som en lite äventyrlig tävling i hemmamiljö. Min ambition är att uppleva och ge kroppen en rejäl genomkörare. Jag som är en utpräglad långlöpare ser vattendelen som spännande och utmanande. Även det faktum att det skall springas 30km i våtdräkt ger en lite extra krydda till det hela.

För att få lite referns på min fysiska förmåga så gör jag milen på 45 och simmar 1km på 20min. Utöver det så är jag hyfsat uthållig.

Kravet jag ställer på min medtävlare är att han eller hon vill ha en härlig dag i skärgården med högpuls, svett och mycke kämpa. Men framförallt ha roligt!

Så tveka inte, anmäl ditt intresse på Aktivitus FB-sida.

/ Rikard

 

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s