Veckorapport

Sista semesterveckan är nu slut och nästa vecka så kan träningen bli bättre planerad igen. (Gäller ju att se det positiva)
Jag har fyra löppass per vecka i mitt upplägg från Aktivitus men som det är nu när jag förändrar mitt rörelsemönster så känner jag att jag max kan klara av tre. Denna veckan fick jag av olika anledningar bara ihop två och tre cykelpass (två i upplägget), men när jag springer så känns det bra så länge vaderna orkar.

Måndag Tabata på 430W, Tappade 2-3 kadens de sista sekunderna på sista intervallen då benen inte svarade helt för all syra men det kändes som ett bra genomfört pass.
Tisdag Tröskelintervaller 5x5min, Bra känsla och kände mig lätt och avslappnad, blev tvingad att ta lite gåvila efter fjärde intervallen för att vila vaderna, 3:56min/km-4:10min/km där första och sista intervallerna var snabbast.
Onsdag Tröskelintervaller på cykel med låg kadens 2x20min. Testade att köra en intervall på 230W men det var på gränsen till 17 på borgskalan för benen på 50 kadens så backade ner till 224W på andra intervallen och det kändes lagom.
Lördag Tröskelintervaller 5x5min innan frukost, bra känsla men precis som förra passet behövde jag lite gåvila för att vila vaderna, hade sällskap av brorsan. 4:06min/km-4:15min/km där sista var snabbast.
Söndag cykelintervaller på 4x4min (275W) Kände mig lite tung i benen innan passet, pulsen var lite lägre än den varit på tidigare pass men kändes som jag låg rätt i belastning för dagen.

//Mattias Ceder

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s