Tack för hjälpen!

Hej Mattias, Sara & Patrik!
Jag vill tacka er på Aktivitus så otroligt mycket för hjälpen med att förbättra cykelformen inför årets Cykelvasa! Gårdagen blev en grymt bra dag!

Vårens träning har gått bra. Inga förkylningar, halsflussar eller magsjukor – trots det ständiga hotet från dagis, flygplatser och andra bacillhärdar. Vi har kämpat på rätt bra för att få ihop våra pass, både Ulf och jag. Testcykeln från Monark har gått från plågoande till bästa kompisen. Trots det har jag varit väldigt osäker på var jag står. Har kört ett par långlopp och det har gått hyfsat, men inte mer. Jag lyckades seeda mig till tävlingsklass (vilket var ett av mina mål för säsongen) på Mörksuggejakten. Det var inte helt enkelt och jag lyckades med en enda minuts marginal… Tur var det!

Efter ett par rätt kassa träningstävlingar senaste veckorna var inte mitt självförtroende på topp när vi åkte till Sälen. Jag vågade inte ens sätta upp nåt riktigt mål, men jag hoppades komma under 3.20.

Men vilken Cykelvasa jag fick! Kände mig hyfsat stark i startbacken och fick positiv energi när jag passerade ett par elitåkare, som inte svarade. Åkte ofta med jämnstarka killar, men fick vid flera tillfällen täppa luckor, gå loss själv för att inte tappa tempo och så vidare. Kollade pulsklockan med jämna mellanrum och kunde gång på gång konstatera att jag låg rätt högt… Men jag blev inte särskilt trött och det kändes helt grymt. Oerfaren som jag är, tyckte jag det var svårt att hinna få i mig energi. Runt Oxberg fick jag en dipp, men lite koffeinkryddad energi gav mig ny kraft och under loppets sista mil kunde jag plocka två placeringar.

Jag slutade 10:a i min första start i Cykelvasans tävlingsklass. Det är inte så ofta man är nöjd, men igår var en riktigt bra dag i spåret!

Återigen tack för det fina träninsgupplägget som jag har följt så gott det går.

Hälsningar Nellie Larsson, CKX

Annons

En tanke på “Tack för hjälpen!

  1. Ping: På lördag smäller det « Cykel-Lunkan

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s