Veckorapport v.35

V.35
Riktigt bra känsla på veckans cykelpass, 230W på tröskelintervallerna som för någon vecka sedan var för mycket kändes nu lagom. Det blev bara två löppass för vaderna orkade inte mer denna veckan.

Måndag – Lätt löpning 60min – 4:59/km (158bpm) Lätt känsla, körde i en backig slinga.
Onsdag – Tröskelintervaller låg kadens 2x20min 230W, Bra känsla, ökade till 240W sista intervallen på 70 och 80 kadens.
Torsdag – Lätt löpning 60min – 5:04/km (159bpm) Lätt känsla första 5km, blev lite seg i benen efter det, körde i en backig slinga
Lördag – Cykelintervaller låg kadens 7x4min 275-279W – Belastningen kändes lagom, värt att notera är att jag kom upp i 175bpm som högsta puls. Det är det näst högsta jag kommit upp i på cykel och detta med låg kadens, riktigt stort framsteg för mig.
Puls för cykelintervaller lågkadens 7x4min
Söndag – Ont i vaderna, ont i nacken efter för kraftig headbanging så fick bli en jägarvila, klarade att sitta i 2 minuter och 17 sekunder.

V.36
Och så lite förhandsrapportering…
Måndag – Snabbdistans 60min – Eftersom jag känt att jag inte riktigt vetat hur bra jag är i nuläget gällande löpningen så bestämde jag mig för att köra ett testlopp. Jag satte upp målet att hålla 4:30/km under 60minuter. Det gick över förväntan, jag hade kunna fortsatt springa i samma tempo ett bra tag. Jag körde utan vatten och på låg energi (5 timmar sedan senaste måltiden) Nådde som högst 8 slag under mjölksyratröskeln och det slutade med ett nytt personligt rekord på milen 44:49 (fast det var på träning så det räknas inte) och lite drygt 13,3km (4:29/km).

Nu hoppas jag på att få till formtoppningen också!

//Mattias Ceder

Annons

2 tankar om “Veckorapport v.35

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s