Veckorapport v.39

Det blev ingen veckorapport förra veckan, hade lite svårt att få till träningen då så prioreterade inte att blogga. Det är 2 veckor kvar till jag ska tillbaka till Aktivitus för ett uppföljningstest för att se om känslan jag har stämmer överens med mjölksyranivåerna. Det skulle även vara roligt om Mattias Lundqvist inte behövde se så beskymrad ut över mina mjölksyranivåer. Han har definitivt fått en svår utmaning men nu känns det som vi är på rätt väg.

Tisdag: Tröskelintervaller på cykel 2x20min, första 15 minuterna 231-234W, 4minuter på 271-274W och 1 minut på 340W, fick extrem kramp med 30sekunder kvar av sista intervallen så var tvungen att avbryta, så jävla frustrerande men trots detta så noterade jag ett nytt högsta puls rekord på 184bpm. I början av detta upplägget från Aktivitus så kunde jag max pressa mig till 175bpm på cykel så där jag har gjort stora framsteg.
Torsdag: Snabbdistans 36minuter i 4:35 tempo, bra känsla, hög puls och riktigt roligt att ha sällskap. Sprang på lunchen ihop med en kollega och detta är något som vi ska försöka fortsätta med framöver.
Fredag: Cykelintervaller 6x4min (2min aktiv vila). Trodde jag kört mina sista 4min intervaller i detta programmet så dyker detta passet upp, blev överlycklig, drog på 290W på monarken och började köra, det kändes lättare än det gjort på någon 4minuters intervall jag kört tidigare, efter 2 intervaller händer det som inte får hända, kramp i vaden och tårna (försökte jag förhindra kramp i vaden genom att spänna tårna?) Riktigt besviken att vaderna inte håller. Mattias Lundqvist ska se över hur jag sitter på cykeln vid nästa besök hos Aktivitus eller han får visa hur jag ska sitta så blir det nog mindre pinsamt 😛
Lördag: Skulle enligt schemat kört LSD 90minuter men världens bästa fotbollslag (www.kabelattio.com) hade problem med att få ihop folk så jag fick tränarens förtroende (sista utvägen). Jag hade inte spelat match på över 2 år och det var över 3 år sedan som jag genomförde en fotbollsträning. Konditionen är mycket bättre än den någonsin varit och det var en grym känsla att kunna spela 90 minuter utan att bli tung i låren av all mjölksyra. Jag visste redan innan matchen att jag skulle få svårt att röra mig dagen efter för det får jag alltid när jag gör saker som kroppen inte är van vid men till skillnad från 2-3 år sedan så är det träningsvärk och inte smärta av överanstängning. Det är så jag blir lite sugen på inomhusfotbollen. Vi vann matchen med 4-2.
Söndag: Skulle behöva rullator, satans vilken träningsvärk.

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s