Rapport från Peter Frykmans Lidingölopp

Det kom ett mail till oss på Aktivitus i går kväll.

Denna gång är det motionslöparen Peter Frykman från Kungälv som hör av sig till oss.

Nedan följer Peters mail och vi på Aktivitus är först i kön att gratulera Peter till hans fina prestation och smått fantastiska resultatutveckling.

 

 

 
Kära vänner!
Kan man kapa 25 minuter på Göteborgsvarvet och 30 minuter på Lidingöloppet???
Japp!!
Det är mitt facit idag när jag ser tillbaka på min löpning (som började mer regelbundet med 2006) och fyra tester (sedan 2009) och träningsscheman från Aktivitus.
 
Jag är ju verkligen bara en helt vanlig löparmotionär, idag 45 år gammal, men har fastnat i detta med löpning, och tack vare testerna och ett metodiskt schema från er, har jag ju kunnat fortsätta att pressa tider och öka prestationerna. I år gjorde jag två tester hos er med målet att knipa silvermedaljen på Lidingöloppet, alltså under 2:15:00. Och igår blev det verklighet!! Jag slog personbästa med 7 minuter (!) jämfört med förra året och kom in på 2:13:20. (Sprang 2007 och 2008, men då helt utan Aktivitus – då låg jag på 2.44 och 2.40)
Att jag lyckades komma in under 1:23 på Göteborgsvarvet 2012 var ju en fantastisk spin-off-effekt. Det var 5.30 snabbare än i fjol, då jag äntligen gick under 1:30 som varit ett stort mål. Jag hade aldrig vågat tro på en såpass bra tid, men det var bara att njuta!
 
Varmt tack för hjälpen!! Det har varit slitigt, men med gårdagens löpning i färskt minne har det varit värt alla slitiga backpass och regniga distanspass som det här året bjudit på. Nu väntar Finallopp och Sylvesterlopp innan jag börjar fundera på nästa års mål.
 
Med de bästa och gladaste hälsningar
 
Peter Frykman
Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s