Veckorapport v.40

Just nu känns det väldigt omotiverande att träna (förutom lunchlöpningen som är riktigt rolig) men bara en dryg vecka kvar tills jag ska tillbaka till Aktivitus så det kommer motivera mig genom nästa vecka. Hoppas Aktivitus har något bra att göra åt mina vader.
Sen sist så har jag har köpt mina första spd skor, jag har inte använt dom än utan tänkte låta Mattias på Aktivitus hjälpa mig med att få rätt sittposition först så jag fortsätter i löparskorna en vecka till.

Tisdag: Simning lugnt. Ett pass som inte var med i upplägget från Aktivitus. Saknade ork att dra genom tagen ordentligt och kändes som jag simmade i cement vilket var helt som förväntat, kommer ta ett tag innan vattenvanan kommer tillbaka.
Torsdag: Lunchlöpning 38 minuter i 4:44 tempo, kände mig lite seg i benen men var inte tung, hög puls.
Fredag: Tröskelintervaller på cykel 2x20min. Justerade sittpositionen rejält, fram med sadeln 6.5cm och upp 4cm. Lite drygt en vecka kvar till Mattias på Aktivitus ska hjälpa mig hur jag ska sitta. Fick högre belastning på låren igen och kunde öka några watt på tröskeleffekten (240W)
Söndag: Cykelintervaller lågkadens. 275-280W (55-56 kadens) Enligt passet skulle jag kört 9st intervaller på 4min med 2min aktiv vila. Efter 5st intervaller klarade inte vaderna mer och än en gång fick jag vika ner.

Ha det gött!

//Mattias Ceder

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s