Veckorapport V.41

Hej
Vaderna känns som en bromskloss för min utveckling men om jag tittar tillbaka på det senaste upplägget så har jag ökat 40W i tröskeleffekt, 30W på 4minuters intervallerna och 50W på Tabata. Jag vet inte vad som är normal ökning men det känns som jag har utvecklats mycket och jag är säker på att jag hade kunnat öka ännu mer på framförallt 4min intervallerna om vaderna hade orkat.

Nästa vecka kommer bli väldigt rolig då är det dags för ett nytt test hos Aktivitus och så har jag fått chansen att träna med en grupp med göteborgsvarvet 2013 som mål och denna gruppen leds av ingen mindre än Ted Ås. Stort!

Veckan som gått såg ut så här.
Tisdag: Tidsbrist så blev Tabata på 450W, kändes lättare än det brukar så fick idén att trampa med låg kadens på 4.5kp även i vilan, detta gjorde att benen började värka enormt, benen fortsatte att värka ca 15min efter passet (10min nedvarvning och 5minuter sittades i en stol). Att man kan bli så trött på så kort tid är ju underbart.
Onsdag: Cykel över/under tröskelintervaller 30/30. 30 sekunder under tröskeln och 30sekunder över tröskeln. Riktigt roligt pass som vaderna klarade av.
Fredag: Lunchlöpning och nu stod det 2x8min med 15/10 intervaller, 15sekunder snabbt och 10sekunder lite långsammare.
Lördag: 5x4min (2min vila) 280W, sänkte antalet watt för att vaderna skulle orka alla 6 intervallerna men det gick inte riktigt hela vägen ändå utan det blev 5 intervaller.
Söndag: Rörlighetsträning.

//Mattias Ceder

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s