Acorn Technology anlitar Aktivitus

Aktivitus kommer bli en del i Acorn Technologys Hälsokedja.

Genom regelbundna konditions- och hälsotester samt utbildning, fysisk träning och inspiration skall Aktivitus verka för en bättre psykisk och fysisk hälsa på Acorn och i slutänden minskad sjukfrånvaro och ökad produktivitet.

Vår förhoppning är att vi redan efter 6 månader skall kunna mäta upp förbättringar på flera parametrar. En viktig del i arbete med friskvård är uthållighet och långsiktighet. Att hela tiden få rätt tänk att genomsyra verksamheten. Små insatser ofta istället för stora saker sällan är rätt väg att gå, säger Sara Danielsson Lundvist som är ansvarig för Aktivitus arbete med friskvård på företag.

Under parollen ”Acorn – ett friskare företag” arbetar vi på Acorn med hälsa och friskvård. Friskvård och förebyggande arbete är grunden till ett sunt liv och vi tror att fokus skall ligga här. Detta är också första delen i vår hälsokedja och bakgrunden till samarbetet med Aktivitus. Acorn är övertygade om att motion i alla dess former är grunden till en god hälsa; den håller oss friskare och hjälper oss prestera bättre. Med bakgrund i detta inleder nu Acorn ett samarbete med Aktivitus med fokus på hälsa och friskvård. En del i detta samarbete är att alla anställda på Acorn erbjuds årliga hälso- och konditionstester med start i början av 2013, säger Thomas Pantzar, grundare och arbetande styrelseordförande på Acorn Technology AB.
Om Acorn Technology
Acorn Technology är ett snabbväxande IT-företag som vågar vara annorlunda. Vi är fokuserade på mjukvara och kommunikation och brinner för utveckling – både personlig utveckling och mjukvaruutveckling. Våra kunder återfinns bland en rad ledande produkt- och tjänsteproducerande företag för vilka vi utvecklar och integrerar system och applikationer. Vår framgång bygger på vår förmåga att skapa en miljö som ger duktiga individer möjlighet att växa. På Acorn Technology är vi övertygade om att grunden till framgångsrika bolag skapas genom en kultur där individens behov sätts i fokus. Att långsiktigt forma en företagskultur som bygger stolthet och trygghet är i sig en förutsättning för lönsamhet, inte tvärtom.

Du som kund kommer alltid att erhålla högkvalitativa tjänster och lösningar som utförs av motiverade och kompetenta medarbetare som brinner för att göra det där lilla extra.

Vi tror på individuella lösningar i kombination med en stark personaldriven kultur.

Läs mer om Acorn Technology här.

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s