Göteborgsvarvet

Som nybliven Triathlet får man ju passa på att springa Göteborgsvarvet. En riktig folkfest i ordets rätta bemärkelse. Detta är bara något man måste testa någon gång tycker jag oavsett om man gillar löpning eller ej. Att springa för tredubbla led som hejjar på är magiskt. Man kan förstå hur proffsen i bergen på Touren känner publikstödet.

Det var sjukt varmt i Göteborg i går, 27 grader och sol när jag startade. Och blåsigt som fasen också, runt 10-12 m/s ihållande vind.

Klockan stannade på 1:25:06 och faktiskt personbästa för mig trots värmen. Så jag är glad för det! Placering 186 totalt eller 25:a i min ålderskategori.

Passade också på att jobba lite i samband med helgen med Aktivitus. Vi stod i Newlines monter, hade killar som delade ut flyers samt jag som fanns i Team Guld Optimores tält bland företagen.

Resultat här.

//Mattias Lundqvist, Aktivitus AB.

Annons

En tanke på “Göteborgsvarvet

  1. Grym tid i de förhållanden som var igår. Grattis till PB. Själv så blev jag helt orkeslös av värmen och ändrade min målsättning till att försöka komma i mål. Lite tråkigt för den fysika formen har känts riktigt bra inför loppet men det var tydligt igår att kroppen inte klarade av att kyla sig. Jag var väldigt noga med vätska och mineraler så det var inte det som saknas, var heller aldrig törstig under loppet så det var helt enkelt inte min dag. Blev yr ett par gånger så fick gå i ett par omgångar och kom i mål på 2:02 (16 minuter sämre än förra året och långt över min målsättning) men glad över att kommit över mållinjen.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s