Om Aktivitusbloggen

Aktivitus Testklinik & Coaching arbetar med träningsoptimering och hälsoutveckling. Som hjälpmedel har vi bl.a. mjölksyratester, mätning av syreupptagningsförmåga,  videoanalys av löpteknik, personliga tränare, träningsprogram, företagsfriskvård, föreläsningar, bollplankstjänster och kostrådgivning.

Denna blogg är skapad för att vara en interaktiv mötesplats mellan vi som arbetar på Aktivitus och personer ute i landet som tränar och har erfarenhet av oss på ett eller annat sätt. Kanske genom våra tester och träningsupplägg eller varför inte via föreläsningar, löpgrupper eller mässor vi medverkat på . En del av inläggen som presenteras kommer vara skrivna av våra kunder. Erfarenheter av våra tester och träningsprogram kommer man kunna läsa om samt även upplevelser från motionslopp och tävlingar. Detta  kommer blandas med naturupplevelser, prylar och rapporter från träningsresor och läger.  Medlemmar i vårt sponsrade team kommer också uppdatera oss andra om deras framfart.

En av tankarna med Aktivitusbloggen är också  att man kan bli motiverad och kanske sätta lite press på sig själv genom att offentligt gå ut med sina mål och hur det går med träningen och eftersom bloggen följs av likasinnade kommer man kunna få peppning och support i kommentarerna.

Ytterligare ett syfte med bloggen är att marknadsföra Aktivitus på ett modernt och lite annorlunda sätt. Det som läses skall vara taget från verkligheten skrivet av riktiga människor. Inte PR-folk på den stora mediabyrån.

Har du erfarenhet av vårt arbete?  Du kanske har varit på en test hos oss, deltagit i en löpargrupp eller fått ett träningsprogram av oss och vill skriva och/eller lägga upp bilder på Aktivitusbloggen?  Kontakta oss så får du tillgång till inloggningsuppgifter.

Välkomna!

Bästa hälsningar från Sara, Mattias, Patrik och Emma på Aktivitus Testklinik & Coaching

 

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s