Detta är Aktivitus

Välkommen till Aktivitus, testkliniken för vanliga människor!
Vill Du få ut så mycket som möjligt av Din träning? Vill Du veta vid vilken puls Du bör träna och hur länge? Är Du nybörjare och känner Dig osäker på hur Du ska träna? Vill Du träna bara för att må bra? Vill Du veta hur Du skall använda Din nya pulsklocka?

Våra kunder är vanligtvis motionärer som kommer till oss eftersom de känner att de kört fast i sin utveckling och behöver hjälp med att effektivisera sin träning och ibland även en liten nytändning. Tidsbrist på grund av ett pressat schema med arbete, familj och socialt liv är vanligt. Detta gör att varje enskilt pass måste ha en mening, mål och utföras på ett lämpligt sätt om resultaten skall komma. Vi hjälper dig med detta.

Kort sagt, vi hjälper Dig få svar på Dina frågor och hjälper dig träna smart!

Vi har erfarenheten som krävs att ge dig de rätta råden. Vi bygger vår verksamhet på personliga relationer, erfarenhet av tusentals olika konditionstester, de senaste forskningsrönen samt utvärdering och feedback från våra kunder.

Vi har arbetat med konditionstester och träningsoptimering sedan 2004 och är i dagsläget 4 anställda i Göteborg och ett tiotal frilanscoacher.

Vi skräddarsyr ditt personliga
träningsprogram utefter:

– Din målsättning
– Din tid
– Dina möjligheter till träning
– Dina styrkor och svagheter
– Dina testvärden
– Din idrotts kravprofil

Välkommen!

Läs vidare om våra tjänster och priser här…

 

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s