Dags för Tjörn Triathlon SM

I samband med SM Tjörn Triathlon den 31/8-2/9 arrangeras en Sportmässa med anknytning till triathlonsporten.

Det kommer finnas produkter att känna och klämma på från en rad leverantörer däribland Aktivitus. Vi kommer ha med oss en specialutrustad testcykel från Monark som i vårt utförande är anpassad för triathleter.

Det handlar om en 828E Strip med ett tillbehörspaket som gör cykeln lämpad för vinterns uppbyggnadsträning där kroppen skall vänjas vid den extrema sittställning som krävs för att cykla fort ute i verkligheten.
-Många glömmer bort hur viktigt det är med grenspecifik träning. Inte bara att man skall cykla för att bli bra på att cykla utan att man skall sitta på samma sätt inne som ute. Antingen har man en trainer och monterar upp sin ofta väldigt dyrbara tempocykel och sliter på den eller så kör man en måttanpassad Monark som tål timme in och timme ut av blod, svett och tårar. Säger Mattias Lundqvist på Aktivitus. Mattias finns förövrigt på plats i montern och svarar på frågor kring träning och tävling.
Passa på och besök Aktivitus monter på Sportmässan och kika på hur en Triathlonanpassad Monark 828E ser ut och hur den känns att cykla på. Och beställer du en testcykel från Monark under mässdagarna så bjuder vi på Aktivitus Cykelpaket ( fystester och träningsprogram värt 2990:- )  Läs mer om det här.
Mässan hittar ni mitt i tävlingscentrum.
Välkommen!
Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s