Min Utmaning 2013 – Aktivitus träningsexpert anlitas i reklamkampanj

Mattias Lundqvist kommer under 2013 vara cykelcoachen i en reklamkampanj/samarbete mellan några olika aktörer på marknaden för träning.

Mattias på Aktivitus har anlitats av RunnersWorld som cykelcoach i Min Utmaning 2013. Min Utmaning är ett samarbete mellan RunnersWorld, En Svensk Klassiker, träningssidan Funbeat och energidrycken Powerade där man genom att dela sin träning och gå med i en grupp på Funbeat.se kan vinna priser i form av bl.a. coaching med Mattias.

Min utmaning 2013 innehåller alla klassikergrenarna samt den växande träningsformen Crossfit.


Om Min Utmaning

Ännu en gång bjuder Powerade, tillsammans med Runner’s World och Funbeat, in till träningssuccén Min Utmaning. I år fokuserar vi på loppen i En Svensk Klassiker och crossfit-träning. Därför söker vi nu dig som vill vinna personlig coaching och startplatser till alla klassiker-lopp eller en crossfit-PT. Gå helt enkelt med i vår grupp på Funbeat.se där du med träningsråd, pristävlingar och coacher får en kanonstart på det nya året.

När du går med i Min Utmanings grupp på Sveriges största träningssajt Funbeat.se bjuder vi på all den inspiration och kunskap som krävs för att uppnå dina personliga träningsmål genom två enkla steg:

Steg 1: Bli medlem i vår grupp på Funbeat

Steg 2: Tävla om att vinna personlig coaching och startplatser.
Läs mer…..

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s